Poručite telefonom: 011 425 1201
0
RSD
0
RSD
  • Ako želite da vratite proizvod i dobijete povraćaj novca, zakazaćemo kurira da preuzme paket i po prijemu proizvoda izvršiti refundaciju na broj računa koji pošaljete.
  • Pravo na odustanak imate u roku od 14 dana, a uslov za povraćaj novca jeste da je vraćeni proizvod nekorišćen, neoštećen i neotpakovan. Po prijemu pregledaćemo proizvod i nakon toga refundirati sredstva u roku do 8 dana.
  • Povraćaj novca je moguće izvršiti samo i isključivo preko tekućeg računa. Poštarina se ne refundira. Prilikom vraćanja, kuriru predajte adekvatno upakovan paket tek kada izda potvrdu o preuzimanju, a u paketu vratite i fiskalni račun koji je stigao.
  • Ako proizvod koji je stigao ne funkcioniše ispravno ili je oštećen, odmah pri otvaranju paketa nas obavestite o tome, zakazaćemo kurira da preuzme paket. Prilikom vraćanja, kuriru predajte adekvatno upakovan paket tek kada izda potvrdu o preuzimanju, a u paketu vratite i fiskalni račun koji je stigao.
  • Po prijemu ćemo pregledati proizvod. Kada je reklamacija prihvaćena refundiraćemo sredstva u roku do 8 dana, a kada je odbijena obavestiti vas o tome. Povraćaj novca je moguće izvršiti samo i isključivo preko tekućeg računa.
  • Umesto povrata sredstava možete izabrati zamenu za isti ispravan ili za neki drugi proizvod. Ako je zamenski proizvod skuplji od prvobitno poručenog, plaćate samo razliku. Ako je zamenski proizvod jeftiniji, vraćamo razliku uplatom na tekući račun kupca.

Isporuka za 2 dana

Platite kad stigne

Domaći trgovac

Direct Group RS d.o.o.
Beograd-Stari grad 11102
Šifra delatnosti: 47.91
Poreski broj: 113783542

Trgovac je registrovan

Treba Vam pomoć pri kupovini?

Služba za kupce je dostupna svakog radnog dana u periodu od 8.00 do 16.00 časova.

Za poručivanje pozovite
011 425 1201

Pošaljite e-mail na
podrska@reklamacije.org

Informacije

Trgovac je registrovan

Sve cene su iskazane u dinarima (RSD). PDV je uračunat u cenu.
Maksimalno koristimo sve svoje resurse da svi artikli u prodavnici budu prikazani sa ispravnim opisima, fotografijama i cenama.
Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala u potpunosti ispravne.

© Sva prava zadržana | Svezadom.co.rs

Treba vam pomoć pri kupovini?

Služba za kupce je dostupna svakog radnog dana u periodu od 8.00 do 16.00 časova.

Viber (uskoro)

Za poručivanje pozvati:
011 425 1201

podrska@reklamacije.org