Poručite telefonom: 011 425 1201
0
RSD
0
RSD
Česta pitanja

Evo jedne lude činjenice. Čak 72% kupaca dodaje poklon iznenađenja u svoju porudžbinu!

Paket iznenađenja je benefit kupca koji želi da okuša sreću.

Prilikom popunjavanja formulara za porudžbinu, opredeli se za poklon iznenađenja i dobićete vredan proizvod iz ponude po smešnoj ceni.

Kod nas u cenu proizvoda nije uračunata cena dostave. Ona se doplaćuje fiksno 400 RSD u zavisnosti od načina isporuke koji odaberete. Ovo znači da za svoj novac dobijate najbolju moguću vrednost, a trošak isporuke će obezbediti sigurnu, brzu i efikasnu isporuku širom Srbije.

Partnerska kurirska služba se brine za isporuku. Pre isporuke će stići obaveštenje. Internet prodavnica sarađuje sa kurirskom službom DExpress.

Moguća je isporuka na DExpress paketomate. Pri poručivanju u napomeni navedite da želite isporuku na paketomat i adresu paketomata. A možete i kada dobijete obaveštenje o pošiljci da putem linka izvršite preusmeravanje.

  • Ako želite da vratite proizvod i dobijete povraćaj novca, zakazaćemo kurira da preuzme paket i po prijemu proizvoda izvršiti refundaciju na broj računa koji pošaljete.
  • Pravo na odustanak imate u roku od 14 dana, a uslov za povraćaj novca jeste da je vraćeni proizvod nekorišćen, neoštećen i neotpakovan. Po prijemu pregledaćemo proizvod i nakon toga refundirati sredstva u roku do 8 dana.
  • Povraćaj novca je moguće izvršiti samo i isključivo preko tekućeg računa. Poštarina se ne refundira. Prilikom vraćanja, kuriru predajte adekvatno upakovan paket tek kada izda potvrdu o preuzimanju, a u paketu vratite i fiskalni račun koji je stigao.
  • Ako proizvod koji je stigao ne funkcioniše ispravno ili je oštećen, odmah pri otvaranju paketa nas obavestite o tome, zakazaćemo kurira da preuzme paket. Prilikom vraćanja, kuriru predajte adekvatno upakovan paket tek kada izda potvrdu o preuzimanju, a u paketu vratite i fiskalni račun koji je stigao.
  • Po prijemu ćemo pregledati proizvod. Kada je reklamacija prihvaćena refundiraćemo sredstva u roku do 8 dana, a kada je odbijena obavestiti vas o tome. Povraćaj novca je moguće izvršiti samo i isključivo preko tekućeg računa.
  • Umesto povrata sredstava možete izabrati zamenu za isti ispravan ili za neki drugi proizvod. Ako je zamenski proizvod skuplji od prvobitno poručenog, plaćate samo razliku. Ako je zamenski proizvod jeftiniji, vraćamo razliku uplatom na tekući račun kupca.

Isporuka najčešće traje 1 do 2 radna dana.

Kurirska služba dostavlja naručenu robu u roku koji je sama opredelila, mi nemamo uticaj ili odgovornost za rad kurirske službe. Iz ovog razloga, ne garantujemo rok isporuke.

Ukoliko isporuka traje duže od 4 radna dana, kontaktirajte nas kako bismo proverili status porudžbine.

Naše proizvode moguće je platiti:

  • pouzećem (kada vam kurir dostavi paket, plaćate u gotovini)
  • uplatom na račun (uplatite ukupan iznos porudžbine na račun 160-6000001746085-85 za primaoca Direct Group RS doo Beograd i prilikom poručivanja u napomeni navedite da ste uplatili novac na račun i da se roba pošalje bez otkupnine)
  • karticom prilikom isporuke kurirku DExpress kurirske službe
  • karticom na sajtu (uskoro)

Osiguranje paketa je benefit kupaca koji žele dodatnu sigurnost prilikom transporta proizvoda. Ukoliko se opredelite za osiguranje paketa, stičete pravo na bezuslovnu zamenu u slučaju krađe, gubitka ili oštećenja paketa (mi ćemo snositi sve troškove, a vama stiže drugi proizvod potpuno besplatni). Prilikom poručivanja u napomeni navedite da želite osiguranje paketa i dodatno ćemo uračunati fiksnu naknadu od 120 RSD za ovu uslugu.

Porudžbinu je moguće otkazati bez ikakvih troškova u roku od 2 sata nakon porudžbine ili do trenutka predaje kurirskoj službi (zavisno od toga šta prvo nastupi).

Pošiljke obično predajemo u prepodnevnim časovima i sve poručeno do tog trenutka se pakuje i unosi u sistem kurirske službe, pa je poželjno što pre obavestiti nas o otkazivanju.

Zahtev za otkazivanje pošaljite e-poštom na podrska@reklamacije.org. Dovoljno je naznačiti temu poruke „otkazivanje“ i u sadržaju navesti ime, prezime, adresu i broj porudžbine (ako ga imate).

Nažalost, nije moguće lično preuzimanje u prostorijama naše firme. Firma je registrovana sa šifrom delatnosti: 4791 Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta i u obavezi smo da šaljemo kurirskom službom i imamo uplate na račun.

Nakon što plasirate porudžbinu, stići će obaveštenje sa potvrdom na e-mail. Nakon toga izvršićemo selekciju, pakovanje i predaju pošiljke kurirskoj službi.

Uobičajena praksa je da Vas, ujutru, pre isporuke kurirska služba obavesti SMS porukom.

Za određenja manja mesta, kurirska služba vrši isporuku jednom nedeljno.

Partnerske kurirske službe, nažalost, ne vrše isporuku pošiljki komercijalnog sadržaja na teritoriju Kosova i Metohije (RS).

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8–16 časova. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Ukoliko isporuka ne bude uspešna, kontaktiraćemo Vas radi dogovora o narednom slanju porudžbine.

Odbijanje paketa ne smatra se odustajanjem od kupoprodajnog ugovora, budući da ne predstavlja nedvosmislenu izjavu o odustajanju. Kupac je dužan da prihvati paket i izvrši plaćanje kupoprodajne cene. Ukoliko korisnik ne primi ili odbije da prihvati paket, smatraće se jednostranim i nenajavljenim odustajanjem, kojim se ne otkazuje ugovor. Korisnik snosi nastale troškove, koji uključuju administrativne troškove, toškove za pakovanje, otpremu, i povratnu isporuku. Račun u iznosu od 3.000 RSD, će se ispostaviti korisniku na ime svih ovih troškova. U slučaju neizvršenja plaćanja računa naplata će se poveriti spoljnom ugovaraču.

Pišite nam bilo kada na podrska@reklamacije.org

Verujemo da je uspeh na tržištu usko povezan sa zadovoljstvom korisnika. Nama je kvalitet uvek iznad kvantiteta, zbog toga smo obezbedili tim za podršku, koji je na raspolaganju u svakom trenutku.

Isporuka za 2 dana

Platite kad stigne

Domaći trgovac

Direct Group RS d.o.o.
Beograd-Stari grad 11102
Šifra delatnosti: 47.91
Poreski broj: 113783542

Trgovac je registrovan

Treba Vam pomoć pri kupovini?

Služba za kupce je dostupna svakog radnog dana u periodu od 8.00 do 16.00 časova.

Za poručivanje pozovite
011 425 1201

Pošaljite e-mail na
podrska@reklamacije.org

Informacije

Trgovac je registrovan

Sve cene su iskazane u dinarima (RSD). PDV je uračunat u cenu.
Maksimalno koristimo sve svoje resurse da svi artikli u prodavnici budu prikazani sa ispravnim opisima, fotografijama i cenama.
Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala u potpunosti ispravne.

© Sva prava zadržana | Svezadom.co.rs

Treba vam pomoć pri kupovini?

Služba za kupce je dostupna svakog radnog dana u periodu od 8.00 do 16.00 časova.

Viber (uskoro)

Za poručivanje pozvati:
011 425 1201

podrska@reklamacije.org